SAMSUN / ATAKUM - Fahriye-Kemal Kızılot Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Fahriye-Kemal Kızılot Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Küçük Kolpınar Mah. Bünyan Cad.74.Sok.No12 Atakum SAMSUN
Vizyon
Otistik çocuklar eğitiminin gerektirdiği eğitim-öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış, çalışanlar aile ve çevre işbirliğine önem veren bir özel eğitim kurumu kimliğine sahip olmak
Misyon
Otistik çocuklarımızın davranış problemlerini giderebilmek, onlara bağımsız yaşam becerileri kazandırmak ilgi ve yetenekleri doğrultusunda becerilerini günlük hayatta kullanmalarını ve normal bireylerle bir arada eğitim görmelerini sağlamaktır.
Başarılar
1- Samsun Valiliği tarafından verilen mekez ilçe Atakum Eğitim Bölgesinin en başarılı okulu ödülü. 2-Beyaz Bayrak Ödülü. 3-2011-2012 Eğitim Öğretim Yılında yılın en kaliteli ekibi TKY ödülü 4-Gençlim Spor Genel Müdürlüğünce, Karadeniz Bölgesi Atletizm, masa tenisi, yüzme alanındaki derecelerden dolayı başarı ödülü 5-2012-2013 Özel olimpiyatlarda alınan derecelerden dolayı katılım başarı ödülü.
9.00-14.40
DOĞAL GAZ
Ulaşım
Şehir merkezinden Bulvardan Atakum Cağaloğlu Caddesinden 13 No lu Otobüslerle okulumuza gelinebilmektedir.
Servis Bilgisi
Öğrencilerimizin tamamı servisle taşınmaktadır. Servis ücretini devlet karşılamaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Küçük Kolpınar Mahallesinde Cumhuriyet Lisesinin Yaklaşık 200 M üstünde Atakum Su Deposunun bitişiğinde yer almaktadır.
İL MERKEZİNE :6.2 km İLÇE MERKEZİNE :1.6 km
EDES Kapsamında "Seni Anlıyorum"
Bağımsız Yaşam Becerileri için Okul Öncesi Tam Vakti